• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Energielabel Bedrijfspand is volledig BRL 9500 gecertificeerd.

Aanvragen Energielabel

 

 

Dit houdt in dat we energielabels mogen afgeven en registreren voor zowel bedrijfspanden als voor woningen. Bijvoorbeeld een energielabel winkel is nodig wanneer u deze gaat verhuren of verkopen. Sinds januari 2015 bent u dan namelijk verplicht om een officieel geregistreerd energielabel te hebben. Hierbij gaat het niet zozeer om het papiertje met het label maar meer om de officiële registratie bij de RVO.

 

Wanneer een bedrijf niet BRL 9500 geregistreerd is kan deze ook het energielabel niet officieel registreren. En als het niet officieel geregistreerd kan worden is het label eigenlijk compleet nutteloos.

 

Daarom is het erg belangrijk om altijd te controleren of het bedrijf waardoor u het energielabel wilt laten opstaan over de juiste certificering beschikt.

 

Als u meerdere panden in een keer van een energielabel wilt voorzien kunnen wij dit ook voor u regelen.

Het kan voor u prijstechnisch interessant zien om deze aanvraag in een keer te plaatsen in plaats van pand voor pand. Bij meerdere panden kunnen wij namelijk een portefeuille korting geven. Deze korting is afhankelijk van het aantal panden, hoe groot ze zijn, of er identieke panden tussen zitten en hoe ver ze uit elkaar liggen. Wanneer u wilt weten wat de kosten voor u zullen zijn kun u het beste even een email sturen naar info@energielabelbedrijfspand.nl. Daarin kunt u de adresgegevens van de verschillende panden en het aantal vierkante meters per pand vermelden. Aan de hand van deze informatie zullen we dan de offerte opstellen.

 

Daarna kunnen we de verschillende opnames in gaan plannen. We hebben adviseurs door het hele land rijden dus het maakt niet uit waar uw pand gelegen is, er is er altijd eentje in de buurt.

 

Als u liever eerst wat meer informatie wilt ontvangen over het energielabel en hoe de opname in zijn werk gaat kunt u ook gerust even contact opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om antwoord te geven op uw vragen.

Realisatie door Hetworks