• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Energielabel CEnergielabel Bedrijfspand is BRL 9500 gecertificeerd en is mag hierdoor energielabels afgeven en officieel registreren bij de Rijksoverheid (RVO).

 

 

 

 

 

Dit is erg belangrijk aangezien het afgegeven energielabel wanneer het niet officieel geregistreerd wordt, het ook niet geldig is. Dat betekent dat wanneer u een energielabel heeft laten opnemen door een bedrijf dat niet BRL 9500 gecertificeerd is en u gecontroleerd wordt na de verkoop van uw pand u alsnog een boete kunt ontvangen.

 

Onze adviseurs zijn ook allen EPA-U gecertificeerd en verrichten de opname altijd aan de hand van de richtlijnen die vastgesteld zijn door de RVO.

 

Ons streven is altijd om binnen een uur te reageren op uw offerte aanvraag en binnen een week de opname te plannen. Nadat de opname geweest is ontvangt u gemiddeld binnen een week uw energielabel. Wanneer u meer haast heeft kunt u dit altijd even aangeven bij een van onze werknemers. Dan kunnen we het label met spoed uit laten werken.

 

Nadat de offerte akkoord is bevonden vragen we altijd nog aanvullende gegevens van de aanvrager en het desbetreffende pand. We vragen bijvoorbeeld om geveltekeningen en plattegronden van het bedrijfspand. Met behulp van deze tekeningen zal de adviseur minder tijd nodig hebben voor de opname.

Mochten deze gegevens niet voorhanden zijn is dit ook geen ramp en zullen we ook geen extra kosten in rekening brengen. Onze gehanteerde prijzen zijn altijd vaste prijzen en dus ook inclusief reiskosten voor de adviseur en afmeld- en registratiekosten van het label.

 

Wanneer uw pand overigens voor 100 % als opslag op werkplaats gebruikt wordt heeft u geen energielabel nodig.

 

In de meeste overige gevallen wel. Mocht u erover twijfelen of u wel of geen energielabel nodig heeft kunt u altijd even contact opnemen door te bellen naar 085 0240700 of een mail te sturen naar Energielabel Bedrijfspand.

Realisatie door Hetworks