• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Energielabel Bedrijfspand is een BRL9500 gecertificeerd adviesbureau wat gespecialiseerd is in het opnemen en afgeven van energielabels.

Energielabel bedrijfspand BRL 9500

We kunnen dit verzorgen voor allerlei verschillende type bedrijfspanden. Dit loopt uiteen van kantoorgebouwen tot winkels en van bedrijfsverzamelgebouwen tot horecapanden.

Elke type bedrijfspand wordt weer op een andere manier beoordeelt. Het type van het pand wordt bepaald door wat er in de BAG staat. Dit is het systeem waarin alle panden per adres geregistreerd staan. Wanneer hierin staat dat uw pand een winkelfunctie heeft zal dit meegenomen worden in de berekening. Staat er dat uw pand een kantoorfunctie heeft? Dan wordt juist deze functie meegenomen met het berekenen van uw energielabel.

 

Wanneer onze adviseur bij u langs is geweest om de opname te verrichten gaat hij thuis het energielabel uitwerken. We streven er altijd naar om uiterlijk 5 dagen na de opname van het label uw energielabel toe te sturen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken geven we dit altijd even aan.

 

Een energielabel bedrijfspand is verplicht voor alle panden groter dan 50m2 die u gaat verhuren of verkopen. Er zijn wel een aantal uitzonderingen op deze regel, deze uitzonderingen kunt u hier lezen.

Naast het energielabel bedrijfspand kunnen we ook het energielabel voor uw woning verzorgen.

 

Mocht u voor uw bedrijfspand ook een adviesrapport willen ontvangen kan dat uiteraard ook. Wilt u het adviesrapport af laten hangen van de uitkomst van uw energielabel bedrijfspand? Ook dit is geen enkel probleem. Er is dan immers al een adviseur bij u langs geweest om uw pand te inspecteren. Aan de hand van de door hem opgenomen gegevens kunnen we voor u een rapport opstellen. In dit rapport staat exact uitgelegd op welke manier u uw energielabel kunt verbeteren. Dit kan uiteenlopen van het vervangen van de huidige verlichting voor LED verlichting tot compleet nieuwe isolatie toepassen. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met uw wensen.

 

Heeft u vragen over het energielabel bedrijfspand of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Dit kunt u aanvragen door vrijblijvend een email te sturen naar info@energielabelbedrijfspand.nl of even te bellen naar 085 – 024 0700.

Realisatie door Hetworks