• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

De energielabel kosten voor een energielabel kantoorpand of een energielabel bedrijfspand zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Eén van deze factoren is zoals vanzelfsprekend het aantal vierkante meters van het te labelen bedrijfspand. Aan de hand van het aantal vierkante meters kunnen we een inschatting maken van de tijd die de opname zal gaan nemen.

 

Een andere factor die meespeelt bij het opstellen van de offerte is de complexiteit van het pand. Een eenvoudig pand is makkelijker en sneller op te nemen en uit te werken dan een complex pand.

 

Weet u niet zeker of uw pand al over een energielabel beschikt? Dan kunt u uw energielabel opvragen op EP-online. Dit is de database waarin alle geregistreerde energielabels te vinden zijn.

 

Op zoek naar een geregistreerd energielabel met een scherpe prijs? Dan bent u bij Energielabel Bedrijfspand aan het juiste adres.

Let er bij uw aanvraag altijd op dat het bedrijf waardoor u het laat uitvoeren BRL9500 gecertificeerd is. Wanneer een bedrijf dit namelijk niet is kan deze uw energielabel niet officieel registreren bij de RVO. Een niet officieel geregistreerd label is niet geldig. Hierdoor loopt u alsnog het risico op een boete. Om dit te voorkomen kunt u uw energielabel bij ons aanvragen. Wanneer we uw aanvraag ontvangen hebben sturen we binnen 2 uur u een offerte toe. Na akkoord op deze offerte gaan we de opname inplannen. Dan komt er een adviseur het desbetreffende pand inmeten. Na deze opname gaat de adviseur zijn bevindingen uitwerken en aan de hand hiervan kunnen wij het label afmelden en registreren. Deze ontvangt u binnen een week nadat de opname van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden.

 

Bij Energielabel Bedrijfspand bent u altijd verzekerd van een officieel geregistreerd energielabel.

 

Heeft u nog vragen over het energielabel of over de opname hiervan? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Dit kan zowel via een email naar info@energielabelbedrijfspand.nl als via een telefoontje op 085 – 024 0700.

Realisatie door Hetworks