• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Weet u niet zeker of uw bedrijfspand al voorzien is van een energielabel? U kunt ook uw energielabel opvragen!

Wanneer u naar de website gaat van ep-online kunt u nagaan of er op uw adres al een energielabel geregistreerd is. Ook kunt u hier zien tot wanneer uw huidige energielabel bedrijfspand geldig is en welk label u heeft.

Een energielabel bedrijfspand aanvragen kan gemakkelijk via onze website of door even een email te sturen naar info@energielabelbedrijfspand.nl.

Wanneer u een offerte wilt ontvangen kunt u naast de adresgegevens van het te labelen pand ook het aantal vierkante meters aangeven. Dit gaat dan om het aantal vierkante meters exclusief de ruimtes die gebruikt worden als werkplaats en opslag. Deze hebben namelijk vrijstelling voor het energielabel en nemen we daarom ook niet mee in de offerte.

 

Wilt u een goedkoop energielabel aanvragen, dan bent u bij Energielabel Bedrijfspand aan het juiste adres.

We hanteren namelijk erg scherpe all-in prijzen. Er zijn ook geen bijkomende kosten meer zoals voorrijkosten of afmeld kosten etc.

 

Om het energielabel te kunnen bepalen zal er een adviseur bij u langs komen om uw pand volledig en secuur te inspecteren. Hij let hierbij op het bouwjaar van het pand, het type isolatie, het type glas, welke installaties er gebruikt worden en welke verlichting er gevoerd wordt. Al deze factoren bij elkaar bepalen uw energielabel.

 

Wanneer u een relatief oud bedrijfspand heeft is de kans groot dat uw energielabel niet al te hoog uitvalt.

Als u in de tussentijd maatregelen heeft genomen als opnieuw isoleren van de buitenwanden of het toepassen van LED verlichting zal uw label al beter uitvallen. Het is op voorhand niet te zeggen op welk label uw pand uit zal gaan vallen. Wilt u na het ontvangen van uw label een adviesrapport ontvangen waarin staat hoe u uw label kunt verbeteren kunnen wij deze ook voor u opstellen. We belichten dan dat de punten die een positieve en een negatieve invloed hebben op het huidige energielabel. Daarna bekijken we welke maatregelen voor uw pand welk effect hebben op u energielabel.

 

Vanaf 2023 is het voor kantoorpanden groter dan 100 m2 verplicht om minimaal een energielabel C in het bezit te hebben. De verwachting is dat deze verplichting vanaf 2030 energielabel A wordt. Dit betekent dus dat het voor veel panden noodzakelijk is om maatregelen te gaan nemen in de komende jaren.

 

Realisatie door Hetworks