• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Bedrijfsgebouw energielabelEen energielabel voor bedrijfspanden is al sinds januari 2015 verplicht bij verhuur of verkoop van uw pand.

Toch komen notarissen en banken vaak pas op het laatste moment met deze mededeling. Hierdoor gebeurt het regelmatig dat opdrachtgevers het label eigenlijk gisteren nodig hadden.

 

Bij Energielabel Bedrijfspand streven we er altijd naar om u zo snel mogelijk te voorzien van een energielabel. Uiterlijk binnen een week na opname van uw pand ontvangt u het energielabel. Mocht er echt meer haast bij zitten kunt u dit altijd even aangeven bij de aanvraag. Dan zullen we de adviseur het label met spoed uit laten werken. Hier zijn overigens geen extra kosten aan verbonden.

 

Vaak is het gelukkig zo dat wanneer de afspraak voor de opname van het energielabel gepland staat dit voldoet voor de notaris. Uiteraard zult u dit zelf even moeten voorleggen aan uw eigen notaris om er zeker van te zijn dat het bij uw notaris ook op deze manier kan.

 

Het energielabel voor bedrijfspanden is na afgifte 10 jaar geldig.

Wanneer uw bedrijfspand enkel en alleen bestaat uit opslag en werkplaats heeft u overigens geen energielabel hiervoor nodig. Als er andere ruimten aanwezig zijn die label plichtig zijn dient u wel een energielabel bedrijfspand op te laten stellen.

 

Alleen de ruimten die gebruikt worden als opslag en werkplaats hebben op dit moment vrijstelling voor het energielabel. We nemen deze vierkante meters daarom ook niet mee wanneer we de offerte opstellen voor uw energielabel bedrijfspand.

 

De prijs voor het energielabel bepalen we aan de hand van het aantal vierkante meters van uw pand. Dit bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de tijd die onze adviseur nodig zal hebben voor de opname. Graag ontvangen we ook altijd alvast tekeningen van uw pand en wat informatie over de aanwezige installaties. Hierdoor zal de adviseur uiteindelijk minder tijd op locatie door hoeven te brengen en kan hij deze informatie gebruiken wanneer hij de informatie thuis gaat uitwerken.

 

Vraag hier direct uw energielabel voor bedrijfspanden aan!

Realisatie door Hetworks