• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Energielabel zakelijk

Energielabel zakelijkBent u op zoek naar een zakelijk energielabel?

Deze kunt u bij ons gemakkelijk aanvragen. Wanneer u het aanvraagformulier invult sturen wij u binnen een uur al een offerte per mail.

 

Heeft u meerdere panden waarvoor u een zakelijk energielabel nodig heeft? Dan kunt u ook gewoon het aanvraagformulier invullen. Wanneer u regelmatig bij ons energie labels afneemt of wanneer u meerdere panden tegelijk wilt laten labelen ontvangt u vaak ook kortingen.

 

Vaak proberen we de opnames van de verschillende panden te combineren zodat de desbetreffende adviseur aansluitend zo veel mogelijk panden op 1 dag kan opnemen.

Uiteraard is het ook begrijpelijk dat dit niet altijd kan bijvoorbeeld wanneer de panden niet dicht genoeg bij elkaar liggen. Toch kunt u dan nog steeds rekenen op korting op uw energielabel bedrijfspand.

 

De verkopende/verhurende partij is eindverantwoordelijk voor het energielabel. Deze partij zal dan ook de boete ontvangen van de ILT wanneer het energielabel niet aanwezig is of was op het moment van overdracht. Dit kan een fikse boete betekenen én u moet naast de boete ook nog steeds het pand voorzien van een energielabel. Deze kosten komen er dus nog bij.

 

Het lijkt misschien overbodig zo’n energielabel maar naast dat het dus verplicht is kan het u ook helpen bij de verkoop van uw pand. Wanneer het energielabel aantoont dat het energiezuinig is en een laag energieverbruik heeft kan dit de verkoop bespoedigen. Ook is een gunstig label interessant met het oog op financiering van de bank. Er zijn steeds minder banken die happig zijn op hypotheekverstrekking voor een pand waar een slecht energielabel zakelijk aan hangt. U kunt bij Energielabel Bedrijfspand ook een adviesrapport aanvragen waarin staat hoe u uw huidige energielabel kunt verbeteren en welke maatregelen u daarvoor dient te nemen.

Realisatie door Hetworks