• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Kan ik ook een voorlopig energielabel krijgen?

Nee, het is niet mogelijk een voorlopig energielabel te ontvangen. Dit is voor woningen wel het geval, bedrijfspanden hebben dit niet. Hier moet een inspecteur een opname doen.

Waar werkt Energielabel Bedrijfspand allemaal?

Wij werken in héél Nederland, we rekenen geen reiskosten. Onze prijzen zijn altijd hetzelfde, ongeacht de plaats waar het bedrijfspand zich bevind.

Waarom een energielabel?

Een energielabel is sinds januari 2015 verplicht voor diverse soorten gebouwen. Hieronder vallen: utiliteit-, winkel-, kantoor-, en diverse andere bedrijfspanden. U riskeert een boete wanneer u geen energielabel heeft bij verkoop of verhuur van uw pand.

Hoeveel kost een energielabel?

De kosten voor een energielabel verschillen nogal. Via ons offerteformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Het verschil in prijs is te verklaren uit de vierkante meters van het bedrijfspand.

Is Energielabel Bedrijfspand BRL 9500 gecertificeerd?

Ja. Wij voldoen aan de eisen voor de BRL certificering.

Wie is verantwoordelijk voor het energielabel?

De verkopende/verhurende partij is ten alle tijden verantwoordelijk voor het energielabel. Deze zal dan ook de boete krijgen indien de ILT hierop controleert.

Ik wil een aanvraag doen voor meerdere panden, krijg ik hiervoor korting?

Ja, u krijgt korting als u voor meerdere panden een aanvraag doet of vaker bij ons een aanvraag doet. Bekijk het offerteformulier en doe een aanvraag voor meerdere panden.

Wat is het voordeel van een gunstig energielabel?

Naast het feit dat een C waardering verplicht is voor kantoren per 2023 is het gunstig voor de verkoop van een pand. Verder levert het rentevoordelen op en kan het pand gefinancierd worden door diverse grote banken.

Is een opname van een pand altijd nodig?

Ja, het is wettelijk verplicht een inspecteur op locatie langs te laten komen. De inspecteur kan hier anders geen oordeel over geven.

Hoe lang is het energielabel geldig?

Het energielabel heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Na 10 jaar dient u dus een nieuw energielabel aan te vragen.

Ik heb met spoed een energielabel nodig. Kan dit geregeld worden?

Wij plannen afspraken in om een goede route voor de inspecteur te kunnen maken. Als u spoed heeft, kunnen we ervoor zorgen dat deze sneller wordt uitgewerkt en geregistreerd.

Realisatie door Hetworks