• BRL 9500 gecertificeerd
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf 2008 actief

Over EPA-U energielabels

Gaat u een bedrijfspand verkopen, verhuren of herfinancieren? Dan is hierbij sinds januari 2015 een EPA-U energielabel verplicht. Dit EPA-U label geeft met de letters A t/m G aan hoe energiezuinig uw bedrijfspand is.

 

Voor welke gebouwen is een energielabel verplicht?

Voor alle gebouwen van 50m2 of groter is een energielabel bedrijfspand verplicht. Hierop zijn wel een aantal uitzonderingen:

  • Bedrijfspanden die 100% voor opslag worden gebruikt.
  • Bedrijfspanden die 100% als werkplaats worden gebruikt.
  • bedrijfspanden met religieuze functie.
  • Monumenten, zowel gemeentelijke als landelijke.

 

Bekijk hieronder de stappen die u moet  doorlopen voor het aanvragen van een energielabel bedrijfspand of klik op onderstaande button om direct contact op te nemen.

Contact

Een energielabel voor uw bedrijfspand in 3 simpele stappen!

Een energielabel aanvragen ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Bij Energielabel Bedrijfspand vraagt u het energielabel snel en gemakkelijk aan via de website of per telefoon op 085 024 0700. Wij doen een opname van uw bedrijfspand en u ontvangt binnen enkele dagen het energielabel. Simpel en snel!

1

Stap 1: De aanvraag

U vraagt het energielabel bedrijfspand aan via de website. Selecteer de categorie m2 waarin het pand valt en vul uw adres en contactgegevens in. Binnen 30 minuten na aanvraag nemen we contact op om een opname in te plannen.

 

Energielabel aanvragen stappen
Opname energielabel bedrijfspand
2

Stap 2: De inspectie op locatie

Een inspecteur van Energielabel Bedrijfspand zal een opname doen bij u op locatie, deze opname duurt tussen 30 en 60 minuten. Bij de inspectie wordt gekeken naar alle factoren die het energielabel beïnvloeden.

3

Stap 3: U ontvangt het energielabel

Binnen enkele dagen na de opname ontvangt u van ons het energielabel. Wij hebben deze dan ook voor u geregistreerd bij de Rijksoverheid.

Direct energielabel aanvragen
Energielabel certificaat

Realisatie door Hetworks